Over ons

"Maak kennis met ons"

We gaan even terug in de tijd, 25 jaar geleden begon ik met fotograferen op verjaardagsfeestjes en kreeg hier veel complimenten over. Zo is mijn passie ontstaan en gegroeid in de jaren erna.


Ik besloot naar de fotovakschool te gaan en heb op verschillende feesten en festivals gefotografeerd.  Ik heb ook stage gelopen bij een hele bekende bruidsfotograaf en daardoor ben ik me gaan specialiseren in bruidsfotografie. Elke keer bedenk ik weer nieuwe creatieve ideeën om zo de bijzondere dag vast te leggen.


In een uitgebreid kennismakingsgesprek worden alle wensen en ideeën besproken. Het is ontzettend bijzonder om twee mensen te zien die van elkaar houden en elkaar het ja-woord geven. Mijn vriendin Sterre maakt de video op deze bijzondere dag, zodat er ook bewegend beeld is om later terug te kijken. Een extra dimensie waarvan mensen achteraf heel blij zijn dat ze toch die keuze hebben gemaakt.  

 

Wij wonen in het prachtige Rosmalen in de wijk de Groote Wielen samen met onze katten Boyke & Flip. De deur staat altijd bij ons open voor een kopje koffie en om jullie wensen door te nemen.

Shining Moments, fotograaf rosmalen, bruidsfotograaf denbosch, trouwfotograaf rosmalen,  trouwen, trouwalbums, 2 fotografen, ongedwongen en spontaan, vertrouwd, workshops, bruidsfotografie, bruidsvideo, dronevideo,  drone, trouwen nederland, trouwen brabant, bruidsfotograaf brabant, trouwfotograaf brabant

Volg je Shining Moments fotografie & Video al op Facebook en Instagram?

We delen hier regelmatig nieuwe momenten.  Zo blijf je goed op de hoogte!Waarom Shining Moments?

Ervaren en gedreven team


Wij werken samen met goede fotografen die minimaal een opleiding of fotovakschool hebben afgerond. Zo kunnen we de kwalitiet waar we voor staan waarborgen.


Eigen inbreng & Thuisservice


Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor jullie dag waar jullie wensen centraal staan. Wij bieden de mogelijkheid om aan huis te komen voor het 1ste kennismakings gesprek. Een aflevergesprek vind altijd bij ons locatie plaats.


Foto's rechtenvrij geleverd


De foto's die wij selecteren en bewerken krijgen jullie rechtenvrij geleverd. Dit houd in dat jullie deze mogen gebruiken voor afdrukken en digitaal gebruik. Indien jullie de overige niet bewerkte en geselecteerde foto's ook willen, dan kan dit tegen een tarief. Jullie krijgen dan het ruwe beeld materiaal zodat jullie zelf de foto's opnieuw of naar eigen smaak kunnen bewerken. 


Inclusief trouwalbum 20 x 20 cm bij de meeste pakketten


Bij de meeste pakketten zit altijd een Premium Trouwalbum van 20 x 20 cm. Dit formaat is lekker compact en overal mee naar toe te nemen. Mochten jullie een groter album willen, dan hebben wij hier ruime keuze in. Willen jullie geen trouwalbum, maar liever deze zelf maken? Stel dan zelf jullie pakket samen. Tijdens de kennismaking laten wij elk album zien wat binnen ons portfolio valt. 


Advies voor jullie planning


Door alle stress die op jullie afkomt kan het voorkomen dat jullie nog geen planning hebben. Deze zullen we samen gaan maken. Wel een planning? Dan kijken we of deze indeling goed is en waar nodig passen we deze met jullie toestemming aan. Nooit een planning gemaakt voor een bruiloft? Dan hebben wij een overzichtelijk schema wat je kan gebruiken. 


2 fotografen op jullie bruiloft


Bij bijna ieder pakket komen wij met 2 fotografen. 1 fotograaf staat centraal voor jullie als bruidspaar. De andere fotograaf maakt meer de spontanere foto's. 

Willen jullie geen 2 fotografen maar juist 1? Stel dan zelf jullie dag samen. 


Sneak preview de volgende werkdag


Na jullie prachtige dag is er voor ons werk aan de winkel. Het goed uitzoeken van foto's en bewerken kost al gauw 40 tot 50 uur per bruiloft. Wij hanteren een levertijd van 6 tot 12 weken voor het hele proces. Afhankelijk van welk pakket kan het eerder geleverd worden. Om jullie niet heel lang te laten wachten, sturen wij de volgende werkdagdag per mail een aantal bewerkte foto's naar jullie toe. Dit geheel gratis.


Fotokeuze trouwalbum


In een trouwalbum wil je de beste foto's van jullie dag in zien. Daarom zetten wij alle geselecteerde & bewerkte foto's via een speciale link voor jullie online. Jullie kunnen dan een selectie maken welke foto's julie het mooiste vinden voor in het trouwalbum. Mochten jullie niet kunnen kiezen dan kunnen wij een selectie maken. Voor dat het album gedrukt word zullen wij dit eerst laten goedkeuren door jullie.


Unieke foto slide show


Je neemt niet altijd overal jullie trouwalbum mee. Daarom geven wij geheel gratis een foto slide show cadeau. Met de gekozen ceremonie muziek krijg je een mooi inzicht van jullie prachtige dag!


Uniek Love cadeau


Een love cadeau is een presentje wat jullie bij iedere trouwreportage krijgen als aandenken van jullie mooie dag.