Trouwen

Fotografie - Video - Albums 

Bruidsfotografie & Drone


Een bruiloft is vaak een van de mooiste dagen van  jullie leven. Een dag die perfect moet worden vastgelegd tot in detail. 

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Leuk dat jullie elkaar het ja-woord gaan geven.


Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van je trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Onopgemerkt maken we spontane foto's van alle onvergetelijke momenten. Dat is onze kracht waar we super trots op zijn!

Inspiratie magazine


Tijdens een kennismaking wordt er al veel met jullie besproken. Jullie kunnen alvast het magazine aanvragen en deze doornemen.


In het magazine lezen jullie hoe wij te werk gaan op een trouwdag, hebben wij een intervieuw met een bruidspaar en vindt je veel tips!

Air shot met drone

Als jullie je trouwdag compleet wilt maken kan een air shot met drone niet ontbreken.

Het geeft net die andere diversiteit in samenhang met de andere foto's die gemaakt worden op jullie trouwdag. Zo maken we foto's van de locatie en van de trouwreportage. Een air shot met drone is er al vanaf

€ 149,00

Trouwalbums

Bijna elke trouwreportage leveren wij met een gratis trouwalbum van 20 x 20 cm met 24 pagina's. Vinden jullie dit te klein?

Geen nood.  Wij hebben diverse soorten en maten trouwalbums waarin je voor de basic lijn kunt gaan of de deluxe lijn. 

Onze passie


De passie voor fotografie brengen wij graag tot leven door een dag of moment vast te leggen die voor jullie bijzonder is.

Keep in Touch


Voor vragen neem contact met ons op via het contact formulier


Email: info@shiningmoments.nl

Shining Moments


Email | info@shiningmoments.nl

Telefoon | 0650620466

Plaats | Rosmalen
Handige linkjesCopyright © All Rights Reserved 2020 - Privacy  - ContactAlgemene voorwaarden - Shining Moments www.shiningmoments.nlDeze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren