Trouwen

Bruidsfotografie & Drone


Een bruiloft is vaak een van de mooiste dagen van  jullie leven. Een dag die perfect moet worden vastgelegd tot in detail. 

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Leuk dat jullie elkaar het ja-woord gaan geven.


Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van je trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Onopgemerkt maken we spontane foto's van alle onvergetelijke momenten. Dat is onze kracht waar we super trots op zijn!

Inspiratie magazine


Tijdens een kennismaking wordt er al veel met jullie besproken. Jullie kunnen alvast het magazine aanvragen en deze doornemen.


In het magazine lezen jullie hoe wij te werk gaan op een trouwdag, hebben wij een intervieuw met een bruidspaar en vindt je veel tips!

Air shot met drone

Als jullie je trouwdag compleet wilt maken kan een air shot met drone niet ontbreken.

Het geeft net die andere diversiteit in samenhang met de andere foto's die gemaakt worden op jullie trouwdag. Zo maken we foto's van de locatie en van de trouwreportage. Een air shot met drone is er al vanaf

€ 249,00

Trouwalbums

Bijna elke trouwreportage leveren wij met een gratis trouwalbum van 20 x 20 cm met 20 pagina's. Vinden jullie dit te klein?

Geen nood. Wij hebben diverse soorten en maten trouwalbums waarin je voor de Premium lijn kunt gaan of de Professional lijn.