Onze werkwijze

Onze werkwijze

Van A tot Z

AANVRAAG & KENNISMAKING


Als jullie elkaar het ja-woord willen gaan geven komt er hoop op jullie af! 


Jullie gaan afspraken inplannen en zoeken jullie bruidsjurk en trouwpak uit. Zo ook een fotograaf en/of videograaf. Begin ruim van te voren met het onderzoeken van jullie stijl. 


Ook willen wij een aantal dingen uit handen nemen waarin wij dit zullen bespreken in een kennismaking. 

DE MAANDEN VÓÓR JULLIE TROUWDAG


Omdat wij erg betrokken willen zijn met jullie trouwdag en de voorbereidingen houden wij contact met jullie. Zo weten wij precies de veranderingen of aanpassingen van jullie trouwdag. 

AANLEVEREN VOORBEELD FOTO'S EN PLANNING


Wij vinden het belangrijk dat wij foto's maken die jullie aanspreken. Daarom vragen wij altijd om een moodbord aan te maken op Pinterest zodat wij weten wat jullie aanspreekt kwa stijl en bewerking.  


BEDENKTIJD


Na het kennismakingsgesprek krijgen jullie 2 weken de tijd om er over na te denken. Na deze 2 weken hebben we even contact over hoe en wat. 


PRE - WEDDING LOVE SHOOT


Als jullie een Pre - weddinglove shoot hebben bijgeboekt dan doen wij deze shoot ongeveer 3 maanden van te voren inplannen. Zo kunnen jullie deze foto's gebruiken voor de eventuele trouwkaart. 

2 TOT 3 WEKEN VÓÓR JULLIE TROUWDAG


2 tot 3 weken van te voren nemen we telefonisch of via Skype/teams de planning samen met jullie door. 

Ook vragen wij de overeenkomst nog eens door te nemen. Zodat jullie precies weten wat er afgesloten is. 

1 A 2 DAGEN NA JULLIE TROUWDAG


Na jullie prachtige trouwdag komen wij thuis met veel foto's thuis. Vaak vertrekken jullie 2 dagen na jullie trouwdag op huwelijksreis. Wij zorgen ervoor dat jullie met een sneak preview op huwelijksreis kunnen gaan. Zo kan je op huwelijksreis al heerlijk nagenieten van jullie trouwdag. 

DÉ TROUWDAG!


Wij zeggen met 1 woord:

GENIET!

De dag is voorbij voor dat jullie er erg in hebben. 

+/- 6/8 WEKEN NA JULLIE TROUWDAG


In deze 6 weken gaan wij hard aan het werk voor jullie. We maken een selectie van de foto's en gaan deze bewerken. 

UITNODIGING ONLINE GALLERY


Als onze selectie helemaal bewerkt is sturen wij een uitnodigingvoor onze online galery. In deze galery maken jullie een selectie voor het gekozen trouwalbum. Wij sturen de opmaak naar jullie toe. Deze wordt door jullie gecontrolleerd. Bij akkoord vanuit jullie gaat het naar de drukker.

PLANNEN VAN EEN AFHAAL AFSPRAAK


Wanneer het Trouwalbum afgedrukt en binnen gekomen is controleren wij deze op fouten. Zodra dit gebeurt is kunnen wij een afspraak inplannen voor het afhaal gesprek. 

TEVREDENHIED


Wij vinden het belangrijk wat jullie mening is over ons. Wij vragen bij het afhaal gesprek altijd wat jullie ervan vonden en of er eventuele verbeterpunten zijn. Ook sturen wij een uitnodiging om een review te schijven.