Trouwalbum kleuren en covers

Liv Collection – Vinyl

Premium, Premium Plus en Professional


De zachte pastelkleuren van de Liv Collection creëren een frisse look. Koele tinten Sky en Stone wisselen luchtige lentekleuren Blossom en Oyster af. Subtiel, trendy en romantisch.

Sparkle Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


Ga voor een wow-factor: de Sparkle Collection heeft een metallic glitter effect. Een echte eyecatcher. Glamorous, snoeperig en uitbundig. Voor het vieren van een once-in-a-lifetime moment.

Paradise Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


De Paradise Collection is een walhalla van kleuren. Een creatieve kleurenexplosie om bij weg te dromen. Uiteenlopend en veelzijdig. Van de kleuren Lemongrass en Strawberry tot Tropical Ocean en Dolphin.


Pure Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


De aardse tinten van de Pure Collection zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een reeks neutrale tinten met een oneindig lijnenspel. Simpliciteit, puur en tegelijkertijd uitgesproken.


Rebel Collection – Leer

Premium, Premium Plus en Professional


De kleuren van de Rebel Collection zijn robuust en karaktervol. Een waaier van warme bruintinten die overgaat op stoere grijskleuren. Voor een luxe uitstraling met een vleugje opstandigheid.


Classic Collection – Leer

Premium en Premium Plus


De Classic Collection biedt een selectie eigentijdse klassiekers aan. Elegant en onbevreesd. Strakke en tijdloze tinten, perfect voor elke gelegenheid.

Royal Collection – Suède

Alleen Professional


De Royal Collection is een stijlvolle verzameling warme kleuren met een chique uitstraling. Zacht en aaibaar. Teder, maar koninklijk.

Western Collection – Leer

Alleen Professional


Van Saloon Brown tot Canyon Red en Scorpio Black. De Western Collection, waar cowboys en rodeo’s de kleuren bepalen. Nostalgisch en tegelijk luxueus.

Velvet Collection – Fluweel

Premium Plus en Professional


Van deftige weelde naar cocktailfeesten tot in de vroege uurtjes. De Velvet Collection pronkt met een rijke, diepe glans. Sfeervol in de schaduw en stralend in het licht. Warm, romantisch en flamboyant.

Cover mogelijkheden voor Professional Deluxe trouwalbums