Trouwalbum kleuren en covers

Nature Collection

Premium, Premium Plus en Professional


Duik in de prachtige wereld van de Nature Collection. De kleuren stralen een onmiskenbaar natuurlijke charme uit, alsof ze rechtstreeks uit de natuur zijn gehaald. Eigentijds met zachte texturen en een vleugje natuurlijkheid en stoerheid.

Pure Collection

Premium, Premium Plus en Professional


De aardse tinten van de Pure Collection zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een reeks neutrale tinten met een oneindig lijnenspel. Simpliciteit, puur en tegelijkertijd uitgesproken.

Noé Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


De zachte pastelkleuren van de Noé Collection creëren een frisse look. Koele tinten Blue en Clay wisselen luchtige lentekleuren Rosa en Sakura af. Subtiel, trendy en romantisch.


Magic Chic Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


Stap binnen in de betoverende wereld van de Magic Chic Collection, waarin de coverkleuren Rock Crystal en Sapphire, tot Ruby en Goldstone, elk hun eigen verhaal vertellen met betoverende charme en subtiele glitters.


Tropical Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


De Tropical Collection is een walhalla van kleuren. Een creatieve kleurenexplosie om bij weg te dromen. Uiteenlopend en veelzijdig. Van de kleuren Cactus en Strawberry tot Ice Cube en Ocean.


Sparkle Collection – Linnen

Premium, Premium Plus en Professional


Ga voor een wow-factor: de Sparkle Collection heeft een metallic glitter effect. Een echte eyecatcher. Glamorous, snoeperig en uitbundig. Voor het vieren van een once-in-a-lifetime moment.

Pearl Collection

Premium, Premium Plus en Professional


Met de Pearl Collection voeg je een touch van glamour toe aan je mooiste herinneringen. Door het schitterende parelmoerachtig effect straalt elke cover elegantie uit. Glamoureus, elegant en chique.

Retro Collection

Premium, Premium Plus en Professional


Breng een vleugje nostalgie in je leven met de Retro Collection. Dankzij de stijlvolle kleuren straalt elke cover ongekende klasse uit. Perfect voor wie houdt van vintage charme met een moderne twist!

Classic Collection – Leer

Premium & Premium Plus


De Classic Collection biedt een selectie eigentijdse klassiekers aan. Elegant en onbevreesd. Strakke en tijdloze tinten, perfect voor elke gelegenheid.

Velvet Collection – Fluweel

Premium Plus & Professional


Van deftige weelde naar cocktailfeesten tot in de vroege uurtjes. De Velvet Collection pronkt met een rijke, diepe glans. Sfeervol in de schaduw en stralend in het licht. Warm, romantisch en flamboyant. LET OP! Geen teksten mogelijk

Royal Collection – Suède

Alleen Professional


De Royal Collection is een stijlvolle verzameling warme kleuren met een chique uitstraling. Zacht en aaibaar. Teder, maar koninklijk.

Western Collection – Leer

Alleen Professional


Van Saloon Brown tot Canyon Red en Scorpio Black. De Western Collection, waar cowboys en rodeo’s de kleuren bepalen. Nostalgisch en tegelijk luxueus.

Cover mogelijkheden voor Professional Deluxe trouwalbums